HVC waarschuwt voor nep-HVC'ers aan de deur

27 oktober 2016
HVC waarschuwt voor nep-HVC'ers aan de deur

DRECHTSTEDEN - HVC heeft diverse meldingen gekregen over mensen/bedrijven die zich voordoen als HVC-medewerker en aan de deur contracten willen verkopen voor het reinigen van uw containers. De mensen die aan de deur staan, zijn geen medewerkers van HVC en kunnen zich ook niet als zodanig legitimeren.

HVC voert uitsluitend werkzaamheden uit in opdracht van de gemeenten en verkoopt geen contracten direct aan inwoners voor het wassen van containers. Als u uw containers wilt laten wassen, sluit dan een contract af met een professioneel bedrijf en zorg dat u de referenties natrekt op bijvoorbeeld het internet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.