Uitreiking cadeau goede doel 63e wielerronde

25 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Uitreiking cadeau goede doel 63e wielerronde

PAPENDRECHT - Maandagavond 24 oktober 2016 om 20.00 uur was het eindelijk zover. De feestelijke uitreiking van het 'Goededoelencadeau' van de 63e Papendrechtse Wielerronde, heeft plaatsgevonden aan “De Stichting Vrienden van Stolpehove” bij de Fruitheerlijkheid in Papendrecht.

Onder toeziend oog van het bestuur van de 'Stichting Vrienden van Stolpehove,' een aantal bewoners en het wielercomité Papendrecht, overhandigde voorzitter Michel Zegelaar van het wielercomité het symbolische cadeau aan de voorzitter van het bestuur.

Cadeau: “Bewoners worden uitgenodigd op de fruitheerlijkheid om te genieten van een hapje, een drankje en een rondleiding, inclusief een klein presentje” t.w.v. totaal € 1000,00 uit de opbrengsten van de 63e ronde van Papendrecht.

Door het serveren van een lekkere kop koffie, thee of vruchtensap met heerlijk eigengemaakt appelgebak door Ester Korteland van de Fruitheerlijkheid werd er een extra feestelijk tintje aan de uitreiking gegeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.