Familie van Herk staat met goededoelenkraam op de snuffelmarkt in Winkelcentrum Westpolder

25 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Familie van Herk staat met goededoelenkraam op de snuffelmarkt in Winkelcentrum Westpolder

PAPENDRECHT - Op 05 november van 09:00 tot 17:00 uur staat ook de familie van Herk met een 'goededoelenkraam' op de Snuffelmarkt in Winkelcentrum Westpolder te Papendrecht.

Op zaterdag 5 November aanstaande zal er dus weer een grote snuffelmarkt worden georganiseerd in Winkelcentrum Westpolder in Papendrecht. De familie van Herk, geholpen door een aantal vrijwiligers, zullen U onder andere huisraad, boeken, platen: ( Lp’s en singles), CD en DVD's aanbieden.

De opbrengst gaat zoals altijd volledig naar het goede doel. Zie www.stichtingdefamilievanherk.nl. De boottocht van de Zonnebloem afdeling Papendrecht in mei jongstleden was gesponsord door deze stichting. Kom even kijken en steun hen voor de goede doelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.