Familie van Herk maakt boottocht financieel mogelijk

22 april 2014
Familie van Herk maakt boottocht financieel mogelijk

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - Op woensdag 30 april a.s. biedt de 'Stichting de Familie van Herk' in samenwerking met De Zonnebloem, ongeveer honderd inwoners van Papendrecht een boottocht aan.

Het uitje zal worden verzorgd door de mensen van de Zonnebloem, zij geven invulling aan deze dag en zullen de Papendrechters verzorgen en begeleiden om er een onvergetelijke boottocht van te maken.

Ze vertrekken om 09.30 uur met het schip de “Catharineplaat” vanaf de jachthaven in Sliedrecht.

Stichting de Familie van Herk (www.stichtingdefamilievanherk.nl)

10 jaar geleden is de familie begonnen fondsen te werven onder de naam Stichting de Familie van Herk. De familie van Herk is een grote familie die hun wortels hebben in de gemeente Papendrecht. We hebben in de afgelopen jaren al veel doelen kunnen verwezenlijken.

Het leek ons een prachtig idee om via de Zonnebloem het uitje vanuit de stichting te sponsoren. Temeer daar we onze fondsen o.a. werven door het organiseren van rommel- boeken- platen en CD markten in de winkelcentrums Westpolder en Wilgendonk in Papendrecht.

De stichting steunde o.a. doelen als: Zonnebloem, Kika, Sophia kinderziekenhuis, Hospice Dordrecht en Gorinchem, Roparun (de run met het doel geld bijeen te brengen voor kankerpatiënten) dit via loopteams of direct, Stichting Ambulance wens, Stichting Paliter, Stichting sporten voor Sophia. We geven ook hulp aan individuen, zo stelden we b.v. een vouw-scootmobiel en trimtoestel beschikbaar voor gebruik enz. enz.

Namens het bestuur,

Stichting de Familie van Herk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.