Stichting de familie van Herk viert 10 jarig bestaan

03 december 2013
Stichting de familie van Herk viert 10 jarig bestaan

PAPENDRECHT - Stichting de Familie van Herk is al jaren bezig om fondsen te werven met de bedoeling mensen die het even niet zo goed hebben te helpen op diverse manieren.

Het fondsen werven gebeurt door diverse acties: b.v. Rommel- boeken en CD markten, verkoop bloembollen, het bakken van 11.000 oliebollen, het leeg halen van een woning voor een mevrouw die naar de verzorging verhuisde, het inpakken van actie pakketten van C1000, verzorgen van hand en spandiensten enz. Bovendien hebben we een aantal grotere sponsors die ons werk steunen. 
 
We hebben in de afgelopen jaren veel geld gegeven aan de stichting ROPARUN via de organisatie en via loopteams, maar ook aan Sophia kinderziekenhuis, Stichting Ambulance Wens, Kika, Hospice Gorinchem en Dordrecht. We hebben diverse gezinnen er even tussenuit gestuurd om bij te komen, we maakten een aantal malen een bootreis mogelijk in samenwerking met de Zonnebloem voor circa 100 Papendrechters. 
 
Het bestuur van de stichting had het plan op gevat het 10 jarig bestaan te vieren met gebak, maar dat  gebak hebben we beschikbaar gesteld aan  8 zorginstelling van de gemeente Papendrecht.
 
Op woensdag 27 november jl. hebben we de eerste taart aangeboden aan het Zorgcentrum de Markt. We werden welkom geheten door Rayonmanager Maurits Poirot, na een kleine introductie wat de stichting is en doet door Ger van Herk was burgemeester de Bruin bereid om de taart namens ons weg te geven aan Dhr. .Maurits Poirot. De prachtige taart met logo van de stichting werd verdeeld onder de bewoners van het centrum, die zichtbaar genoten van de lekkernijen. De andere 7 zorginstellingen hebben we persoonlijk bezocht en een cheque overhandigd die zij kunnen besteden bij Bakkerij Adriaan Vlot. De taart die we aanboden aan de Markt was geheel gesponsord door Bakkerij Adriaan Vlot
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.