Jeugdconcert 'Dance' van Excelsior

24 oktober 2016 door Josette Huisman
Jeugdconcert 'Dance' van Excelsior

PAPENDRECHT - Op zaterdag 29 oktober as. organiseren de jeugdafdelingen van Excelsior Papendrecht het jaarlijkse Jeugdconcert in De Palm, een informeel concert rondom het veelzijdige thema ‘Dance’.

Het belooft een mooie muzikale avond te worden met een gevarieerd programma van het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel), het Klein Orkest, de Slagwerkgroep en Junior Slagwerkgroep. Het repertoire van elke groep is aangepast aan het thema ‘Dance’ zodat de luisteraars meegenomen zullen worden naar alle uithoeken van de wereldse dansvloer; van de ‘Vogeltjesdans’ en het wereldberoemde ‘I wanna be like you’ uit ‘Junglebook’, tot de ‘Second Waltz’ van Shostakovich en de wereldberoemde ‘Lambada’. Er zal een verloting worden gehouden met heel veel mooie prijzen. Het concert wordt in een informeel jasje gestoken zodat het ook de jeugdige luisteraars zal aanspreken. De aanvang is daarom 19.30 uur.

Het concert is gratis toegankelijk maar reserveren via info@excelsiorpapendrecht.nl is nodig, want vol = vol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.