Wolter Kroes was in de uitzending 'Wij houden het Hollands' van Rob de Leeuw op Papendrecht-FM

24 oktober 2016 door Ton Vermeulen
Wolter Kroes was in de uitzending 'Wij houden het Hollands' van Rob de Leeuw op Papendrecht-FM

PAPENDRECHT - Wolter Kroes is bezig met een promotietoer voor zijn nieuwe album Formidabel. Begeleid door een volledig orkest, slaat Wolter Kroes op het album een muzikale weg in die door geen enkele Nederlandstalige artiest is begaan. Swingend, croonend, jubelend en vol passie brengt Kroes op dit album de grote 'songbook'-klassiekers. Hij zet dit klassieke werk echter volledig naar zijn eigen hand, met Nederlandstalige teksten die door Jan Keizer op maat voor hem zijn geschreven.

Naast Wolter Kroes waren ook Rox van Driel, Marco de Hollander en Mathijs Koning te gast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.