Ouderen uit de Wieken verrast met high-tea

21 oktober 2016 door Josette Huisman
Ouderen uit de Wieken verrast met high-tea

PAPENDRECHT - Ouderen uit verpleeghuis de Wieken werden donderdag 20 oktober verrast met een high-tea. 15 kinderen hebben tijdens een workshop op de laatste dag van de Vakantie Bijbelweek de Sloep lekkernijen gemaakt. Van sandwiches en bladerdeeghapjes, tot zoete poffertjes en kleine wafels met mini zoenen.

Toen alle hapjes klaar waren, zijn de kinderen naar De Wieken aan de Noordhoek gefietst. Daar presenteerden zij de hapjes. De bewoners genoten samen met  de kinderen van al het lekkers. Het werd een gezellig samen zijn met leuke en goede gesprekken.

Tijdens de Vakantie Bijbelweek zijn meerdere workshops gevolgd door kinderen van groep 6 t/m groep 8, maar deze was wel heel bijzonder. Hij paste goed bij het thema: Aan tafel! Alle dagen stond dit thema centraal.

's Middags konden alle kinderen genieten van het theaterstuk ‘Hooggeëerd bezoek’ door Matthijs Vlaardingerbroek. Dit was een voorstelling, waarbij meerdere kinderen op het podium mochten helpen. Henkie, de buikspreekpop was van de partij.  Ook waren er meerdere goocheltrucs en spellen. Een verhaal, waarin je leert dat je altijd terug mag komen bij de Vader.

De Vakantie Bijbelweek wordt zondag 23 oktober afgesloten in de Elimkerk aan de P.C. Hooftlaan 178. Om 12:59 uur start de dienst met het thema: Tijd om te eten... 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.