VV Drechtstreek organiseert een zonnig Voetbaltalententoernooi

21 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
VV Drechtstreek organiseert een zonnig Voetbaltalententoernooi

PAPENDRECHT - Afgelopen zondag heeft VV Drechtstreek in het kader van het Voetbaltalententoernooi (NK Jeugdvoetbal) het districtskampioenschap van West 2 georganiseerd. Naast de deelname van de O13-1 van de thuisclub samen met 15 andere jeugdteams uit district West II hebben wij dankzij een groot aantal vrijwilligers dit toernooi tot een mooi einde kunnen brengen. Dit toernooi stond tevens in het teken van de gezonde kantine. De gebruikelijke friet, kroketten en frikadellen werden vervangen door tosti’s en broodjes gezond die gretig aftrek vonden evenals de buiten verkrijgbare volkoren pannenkoeken en broodjes hamburgers, zonder mayonaise dat dan weer wel.

Na de openingsceremonie, ondersteund door het Wilhelmus, werd de aftrap gedaan door onze Wethouder Sport & Welzijn Dhr. C. Koppenol (zie foto).

Er werd in vier poules van 4 gespeeld waarna de poulewinnaars streden om het felbegeerde ticket naar de finale die in het voorjaar van 2017 in Groningen verspeeld wordt.

Het districtskampioenschap van WEST II voor O13/12 teams (D Pupillen) Generaal (t/m 1e klasse) is gewonnen door Vitesse Delft! Felicitaties voor de vereniging uit Delft met het behalen van deze mooie titel en het bijbehorende NK-ticket. Samen met vice-kampioen Charlois vertegenwoordigen zij district West II op het NK aan het einde van het seizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.