Feestelijke voorbereidingen op 'De Papenhoeve'

20 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Feestelijke voorbereidingen op 'De Papenhoeve'

PAPENDRECHT - De zomer is voorbij en nu de avonden weer langer zijn, kijkt menigeen uit naar de feestelijkheden van de komende maanden. ‘De Papenhoeve’ is achter de schermen volop bezig om weer het nodige te organiseren. Zo is er op zaterdag 19 november de jaarlijkse wintermarkt op onze boerderij.

Er zullen dan verschillende workshops voor jong en oud worden verzorgd en komen er diverse kramen met leuke hebbedingetjes die zeker in de decembermaand goed van pas komen. Natuurlijk is er voor de kinderen een springkussen en zijn er extra mogelijkheden om met de dieren te knuffelen.

Dit alles wordt omlijst met gezellige muziek. Ook is er een brief naar Sinterklaas gestuurd met de vraag of hij dit jaar ons weer wil komen bezoeken. En gelukkig heeft hij daar positief op gereageerd. Op woensdag 30 november komt hij samen met zijn knechten naar onze boerderij. De kinderen kunnen bij ons hun schoen komen zetten zodat deze wellicht met iets lekkers wordt gevuld.

Wanneer de schoenen precies gezet kunnen worden hoort u nog van ons. En ook de voorbereidingen voor het Kerstfeest zijn al in volle gang. Dat wordt bij ons op zaterdag 17 december gevierd. Ook dit jaar komt er weer een levende kerststal op ons terrein, evenals andere leuke en mooie activiteiten die bij Kerstmis horen. Om dit alles te organiseren vinden er achter de schermen vele gesprekken met verschillende partijen plaats. Enerzijds om spullen te leveren, en anderzijds voor de nodige sponsoring. Noteert u vast de datums 19 november, 30 november en 17 december?

Door Adrie van den Adel

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.