Terugblik kermis in Papendrecht

17 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Terugblik kermis in Papendrecht

PAPENDRECHT - Door herinrichtingswerkzaamheden van het marktplein vond dit jaar de Papendrechtse kermis later plaats, namelijk van woensdag 12 oktober tot zaterdag 15 oktober 2016. Elke dag was de kermis geopend van 13.00 tot 23.30 uur. En ook dit jaar stond de kermis weer vol leuke attracties voor jong én oud. Bent u ook nog geweest?

• Woensdag 12 oktober om 15.00 uur kon u zich over de Teletubbies verwonderen, die een kijkje kwamen nemen op de kermis.
• Vrijdag 14 oktober om 16.00 uur was het Pikachu-middag.

Foto's: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.