Kermis in Papendrecht

22 mei 2014
Kermis in Papendrecht

PAPENDRECHT - Ook dit jaar is er weer een kermis op de Markt. Van woensdag 21 mei t/m zaterdag 24 mei is de kermis weer het middelpunt van spanning en spektakel voor groot en klein.

Zo zijn er onder meer de sensationele Booster (zie de hoge attractie op de foto), Breakdance, Ultimate en Funhouse Crazy Coconut voor de durfals en zorgen de Autoscooter, minicars, draaimolen en minizweef voor iets rustiger vermaak.

Op vrijdag 23 mei 16.00 uur komt Brandweerman Sam naar de kermis om met kinderen op de foto te gaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.