Tweede editie van de presentatiegids van VV Papendrecht nu ook te downloaden

13 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Tweede editie van de presentatiegids van VV Papendrecht nu ook te downloaden

PAPENDRECHT - Met trots kondigt VV Papendrecht de uitgave aan van de tweede editie van De Rode V. In deze presentatiegids geven ze een beeld van hun club.

VV Papendrecht wil iedereen bedanken die gezorgd heeft voor de totstandkoming van dit magazine en dan vooral Teus Baars, Erwin Schuil, Dirk Werkman, Erik de Bruin, Guillaume Kortekaas, de Communicatiecommissie; Edwin Schreurs, Jan Willem de Man en Dick Verschoor, hoofdsponsor NoSuchCompany voor de vormgeving en tot slot uitgever ZPRESS Sport, die de advertentieverkoop en het drukwerk op zich genomen heeft.

Als u nog geen exemplaar van hun nieuwe magazine hebt, kunt u die afhalen op de club. U kunt De Rode V 2016 ook downloaden vanaf de website van VV Papendrecht via onderstaande link:

http://vvpapendrecht.nl/wp-content/uploads/2016/10/VV-Papendrecht-De-Rode-V-2016.pdf

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.