Speeltuin de Zonnebloem sluit eerder het speelseizoen

11 oktober 2016 door Josette Huisman
Speeltuin de Zonnebloem sluit eerder het speelseizoen

PAPENDRECHT - Speeltuin de Zonnebloem sluit met ingang van vandaag (11 oktober 2016) het buitenspeelseizoen. Normaal is de speeltuin bij mooi weer tot en met de herfstvakantie op iedere doordeweeksedag geopend. Als reden voor het sluiten wordt het koude weer gegeven.

De activiteiten die de speeltuin organiseert gaan wel door. Zo is er woensdag 12 oktober weer een spelletjesmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Voor leden van de speeltuin is de middag gratis. Andere kinderen betalen € 0,50 per kind. 

Het volgende speeltuinseizoen start in 2017 op Koningsdag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.