Cadeau wielerronde voor speeltuinvereniging De Zonnebloem

26 augustus 2009
Cadeau wielerronde voor speeltuinvereniging De Zonnebloem

PAPENDRECHT - Dinsdagavond 25 augustus vond er een feestelijke bijeenkomst plaats in het verenigingsgebouw van s.v. De Zonnebloem in Papendrecht. Hier overhandigde de voorzitter van het Wielercomité Papendrecht, Wim Schut, een functioneel cadeau aan de voorzitter van s.v. De Zonnebloem, Geert Rijkelijkhuizen. De opbrengst uit de verkoop van limonade en andere consumpties tijdens de jaarlijkse wielerronde gaat steeds naar een “goed doel” binnen de gemeente Papendrecht. 

In 2009 koos het Wielercomité voor de 50 jarige speeltuinvereniging uit Papendrecht.

De speeltuinvereniging verzorgt uiteenlopende activiteiten voor alle Papendrechters;
• Avondvierdaagse
• Kinderspelen met Koninginnedag
• Kindercarnaval
• Klaverjas- en bingoavonden
• Linedancen

Naast al deze activiteiten is de speeltuin zelf ook een belangrijk onderdeel van deze vereniging. Een aantal speeltoestellen waren aan vervanging toe die onder andere ook voor mindervalide kinderen toegankelijk zijn. Voor de jeugd die s.v. De Zonnebloem met grote regelmaat bezoekt kocht het Wielercomité een “zandmolen” waarmee de kinderen naar hartelust zand kunnen verplaatsen.

De speeltuinvereniging is geopend tot eind september; op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.30 uur tot 17.30 uur en op woensdag van 13.30 uur tot 17.30 uur

De 57e Wielerronde van Papendrecht wordt volgend jaar verreden op zaterdag 5 juni.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.