Traumahelikopter op de Noordhoek in verband met steekincident Gerard Dousingel

11 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Traumahelikopter op de Noordhoek in verband met steekincident Gerard Dousingel

PAPENDRECHT / DORDRECHT - De Trauma Helikopter was deze avond, maandag 10 oktober 2016 in Papendrecht. De Heli was geland op de Noordhoek.

Update: De trauma helikopter kwam i.v.m. een steek incident in de flat aan de Gerard Douwsingel. Een man van 35 jaar uit Dordrecht en een vrouw van 36 jaar uit Papendrecht zijn gisteravond aangehouden. De 28 jarige man is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, en tijdens sporen onderzoek is er een mes gevonden.

Foto: Ivar Bierman.

RTV Rijnmond meldde hierover ook nog het volgende: De politie heeft twee verdachten opgepakt. De steekpartij gebeurde maandag 10 oktober rond 22.15 uur. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Waarom hij werd neergestoken is nog onbekend.

Niet lang na de steekpartij werd in de buurt een 35-jarige man uit Dordrecht en een 36-jarige vrouw Papendrecht aangehouden. Ook is er een mes in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.