Stem de Beatrixschool naar BZT XXL Band

03 oktober 2016
Stem de Beatrixschool naar BZT XXL Band

PAPENDRECHT - Groep 7 van de Koningin Beatrixschool zal aanstaande zaterdag in de BZT Show een optreden geven. Dit doen zij samen met nog 2 andere scholen.

Er kan slechts 1 school door naar het optreden van de BZT XXL Band op 9 december in Carré. Ze zullen daar dan optreden voor Koningin Maxima. Het zou fantastisch zijn als groep 7 door kan gaan. Uw stem is daarvoor nodig.

Stem vanaf nu regelmatig op de Koningin Beatrixschool via http://www.zapp.nl/de-bzt-show/stemmen. Zaterdag om 19.00u wordt de BZT Show uitgezonden op Zapp/NPO3. Mogen ze op uw stem rekening??

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.