Opnames voor de muziekwedstrijd van de BZT show bij Excelsior Papendrecht

21 maart 2016
Opnames voor de muziekwedstrijd van de BZT show bij Excelsior Papendrecht

PAPENDRECHT - In het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Excelsior Papendrecht zijn onlangs opnames gemaakt door leerlingen van de Koningin Beatrixschool voor een muziekwedstrijd van de BZT-show. De BZT Show, waarvan de naam is afgeleid van Bloed, Zweet en Tranen, is een Nederlands kinderprogramma van de KRO-NCRV waarbij samenwerken, creativiteit en plezier centraal staan. De deelnemers aan deze wedstrijd maken kans om met de nog samen te stellen BZT-band XXL tijdens een speciaal kerstgala voor koningin Máxima op te treden.

5 Leerlingen van de Koningin Beatrixschool, waarvan 3 leerlingen tevens lid zijn van Excelsior, hebben onder leiding van muziekdocente Hanneke Scherff een opname gemaakt van ‘In the jungle the mighty jungle’ uit de ‘Lion King’ in een wel heel toepasselijk decor dat speciaal voor de gelegenheid was opgebouwd.

Opnames voor de muziekwedstrijd kunnen tot 22 april as. geüpload worden op de website van de BZT-show, waarna de winnaars gekozen zullen worden. Voor de uitvoerende leerlingen Lian van den Boogaart, Iris Keizer, Eva Riphagen, Tamara Theunisse en Sem Wemmenhove én voor hun docente Hanneke Scherff blijft het dus nog even spannend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.