Van wie is deze hooiwagen?

08 oktober 2016
Van wie is deze hooiwagen?

PAPENDRECHT - Op de Tiendweg-Oost achter het Oosteind staat al geruime tijd een hooiwagen/aanhanger geparkeerd, zie foto.

Papendrechter Sjaak Boer geeft op Facebook aan: "Al een tijd staat er een hooiwagen onbeheerd in de berm achter mijn huis. Iemand moet die wagen kwijt zijn. Daarom het verzoek dit bericht zoveel mogelijk te delen.

Laten we hopen dat op deze manier de eigenaar te weten komt dat zijn wagen hier is achtergelaten. De wagen kan zo weer bij de rechtmatige eigenaar terechtkomen. Mocht de eigenaar niet gevonden worden, dan zal ik de wagen door een wrakkendienst laten ophalen".

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.