Burgemeester Aart-Jan Moerkerke doet zijn eerste officiële handeling

07 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Aart-Jan Moerkerke doet zijn eerste officiële handeling

PAPENDRECHT - Woensdag 5 oktober geïnstalleerd, donderdag 6 oktober verrichtte de nieuwe burgemeester van Papendrecht Aart-Jan Moerkerke zijn eerste officiële handeling. In het gebouw van Speeltuinvereniging De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat was er vanaf 20.00 uur de zogeneemde Kick Off van de SamenLoop voor Hoop 2017. De heer Moerkerke deed de officiële 'aftrap.'De SamenLoop is een 24-uurs estafettewandeling waarvan de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding en deze SamenLoop vindt plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017 op de Markt. Ook in 2015 werd in Papendrecht een SamenLoop gehouden. Meer informatie vindt u op www.samenloopvoorhoop.nl/papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.