Jeugd- en jongerenwerk biedt muzikaal Papendrechts talent van 12 tot 21 jaar een megakans

07 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Jeugd- en jongerenwerk biedt muzikaal Papendrechts talent van 12 tot 21 jaar een megakans

PAPENDRECHT - Project PPD Talent. Producers, Dj's en/ of Raptalent opgelet. Wil jij een eigen professionele muziekproductie opnemen? Een geheel eigen track onder begeleiding maken van een ervaren producer met mogelijkheid tot een eigen videoclip? Een eigen logo, persfoto's en masterclasses van mensen uit de muziekbussiness. Geef je dan nu snel op en stuur je demo.

Het Papendrechtse jeugd- en jongerenwerk biedt muzikaal Papendrechts talent (12-21 jaar) namelijk een megakans zodat jij als artiest je talenten verder kan ontwikkelen. Drie talenten gaan in Oktober al van start maar het project biedt nog ruimte voor een (beperkt) aantal personen.

Je kan je nu opgeven en kans maken om deel te nemen aan een op maat gemaakt traject.
Wil je deelnemen stuur dan voor 1 November 2016  je demo naar c.nandoe@papendrecht.nl en check of je geselecteerd wordt. Voor meer informatie kan je contact opnemen met c.nandoe@papendrecht.nl .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.