Drainage voor deel Vijverpark

06 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Drainage voor deel Vijverpark

PAPENDRECHT - In het Vijverpark wordt momenteel gewerkt aan een betere afwatering. Naar aanleiding van klachten van omwonenden en andere gebruikers van het park heeft de gemeente onderzoek laten doen naar de oorzaak van de drassige velden. Op basis hiervan heeft de gemeente besloten drainage te laten aanbrengen. Dit jaar worden de twee velden aangepakt die tegen de woningen aanliggen. Het derde veld (langs de Lange Tiendweg) staat volgend jaar op de planning.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma All Groen B.V. en zijn maandag 3 oktober begonnen. Naar verwachting zijn de velden in de loop van week 41 weer ingezaaid en afgewerkt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.