Opa's en oma's bij opening Kinderboekenweek op Kindcentrum Oranje Nassau

06 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Opa's en oma's bij opening Kinderboekenweek op Kindcentrum Oranje Nassau

PAPENDRECHT - Woensdagochtend 5 oktober, liep het plein van Kindcentrum Oranje Nassau helemaal vol met opa's en oma's, 'voor altijd jong' is het thema van de Kinderboekenweek, dus opa's en oma's in allerlei leeftijden waren uitgenodigd om te komen, en ze kwamen ook.

Om 10:00 uur werd deze boekenweek geopend en er werd vooral heel erg gelachen om het boek dat juf Wieke voorlas. Het "saaie" boek: het boek zonder tekeningen.

De komende dagen zal er extra veel gelezen en voorgelezen worden. En vooral genoten van leuke boeken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.