Sloten en watergangen onderhoud is weer begonnen

05 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Sloten en watergangen onderhoud is weer begonnen

PAPENDRECHT - De afgelopen periode is het kroos op singels, sloten en vaarten snel gegroeid door een combinatie van verschillende factoren: veel voedingsstoffen in het water, ondiep water, weinig doorstroming en hogere watertemperaturen.

Als kroos langere tijd op het water ligt, raakt het leven in de watergang uit balans doordat zij niet voldoende licht en zuurstof krijgen. De buitendienst is nu hard aan de slag gegaan met het (op)schonen van de sloten en watergangen in Papendrecht.

Om de werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij u eendenkooien of andere obstakels te verwijderen uit de watergangen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.