Politie zoekt getuigen: "Wie mishandelde Papendrechter?"

05 oktober 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De politie zoekt een groep van drie jongens die een 42-jarige man uit Papendrecht heeft mishandeld. Dat gebeurde op zaterdagmorgen 24 september tussen 02.45 en 03.00 uur op de Veerdam. De man ging naar buiten en sprak in de buurt van zijn woning de drie luidruchtige verdachten aan en vroeg of ze rustig wilden doen.

Deze begonnen direct een ruzie, schopten het slachtoffer en gooiden hem op de grond. De man liep hierbij een gebroken voet en verschillende blauwe plekken op. De 42-jarige kan niet veel vertellen over de jongens. De politie zoekt getuigen die nuttige informatie kan hebben voor het onderzoek. Zij kunnen hun informatie doorgeven via onderstaand formulier of via telefoonnummer 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.