Installatie nieuwe burgemeester tijdens openbare raadsvergadering in theater de Willem

30 september 2016 door Hennie van der Zouw
Installatie nieuwe burgemeester tijdens openbare raadsvergadering in theater de Willem

PAPENDRECHT - De nieuwe burgemeester, de heer A.J. Moerkerke, wordt woensdag 5 oktober geïnstalleerd en beëdigd door de heer J. Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland.

Dit gebeurt in een bijzondere, openbare raadsvergadering in theater De Willem, Van der Palmpad 4, Papendrecht. De vergadering is van 19.30 tot 20.30 uur.

Iedereen is van harte welkom bij de raadsvergadering aanwezig te zijn en de heer Moerkerke en zijn partner mevrouw M. van Herp te feliciteren tijdens de daaropvolgende receptie van 20.45 tot 22.30 uur in de foyer van theater De Willem.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.