Warm afscheid voor burgemeester De Bruin

29 september 2016
Warm afscheid voor burgemeester De Bruin

PAPENDRECHT - Op donderdag 29 september nam burgemeester Kees de Bruin afscheid als burgemeester van de gemeente Papendrecht.

In een volle theater De Willem werd 's middags een bijzondere raadvergadering gehouden, waarin burgemeester De Bruin velerlei warme woorden kreeg toegesproken. 

Van de gemeente Papendrecht ontving hij een bijzonder cadeau: er is een stichting opgericht die zijn naam draagt en dat iedere twee jaar een mooi bedrag van € 2500,- mag uitreiken aan een vereniging of project dat de geschiedenis van Papendrecht voor het voetlicht brengt. Kees de Bruin is hier beschermheer van geworden.

Ook werd hij benoemd tot ereburger van de gemeente Papendrecht, de hoogste Papendrechtse onderscheiding die uitgereikt kan worden.

Na afloop van de raadsvergadering was er een receptie, waarbij men Kees de Bruin en zijn vrouw de hand kon schudden. Het gevolg was een enorm lange rij van ruim 2 uur lang van allerlei Papendrechters, vrienden en andere relaties die hem het allerbeste toe wensten. Ook waren er veel collega-burgemeesters uit de regio aanwezig en zelfs de burgmeeester van de Duitse partnergemeente Blomberg kwam afscheid nemen, samen met andere bezoekers uit Blomberg.

Na de receptie werd een feestelijke maaltijd gehouden in het Denksportcentrum aan de overkant van de Van der Palmstraat voor alle raadsleden, ambtenaren en andere relaties.

De avond werd tenslotte feestelijk afgesloten met een bijzonder afscheidsconcert van Muziekvereniging Excelsior in het theater.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.