Iedereen hartelijk welkom bij afscheidsconcert burgemeester De Bruin

05 september 2016
Iedereen hartelijk welkom bij afscheidsconcert burgemeester De Bruin

PAPENDRECHT - Iedereen hartelijk welkom bij afscheidsconcert burgemeester De Bruin Excelsior geeft muzikaal afscheid op 29 september in Theater De Willem. Muziekvereniging Excelsior verzorgt donderdag 29 september vanaf 20.30 uur in Theater De Willem een concert ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester De Bruin.

Het gemeentebestuur biedt de burgervader het concert aan als afscheidscadeau van de Papendrechtse samenleving. Excelsior brengt onder leiding
van dirigent Ruud Welle een gevarieerd muzikaal programma voor de burgemeester, zijn echtgenote, genodigden en iedereen die dit concert wil bijwonen.

Gratis kaarten
Wie het concert wil bijwonen, heeft wel een toegangskaart nodig. Deze kaarten zijn gratis af te halen bij de ticketshop van het theater aan de Van der Palmstraat 4 in Papendrecht. De ticketshop is op werkdagen iedere middag van 13.30 uur tot 17.00 uur geopend. De kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Afscheidsreceptie
Na een ambtsperiode van ruim vijftien jaar legt burgemeester C.J.M (Kees) de Bruin per 1 oktober 2016 zijn functie als burgemeester van de gemeente Papendrecht neer.  Ter gelegenheid hiervan vindt op donderdag 29 september 2016 vanaf 14.30 uur in Theater De Willem een buitengewone raadsvergadering plaats, waarin dit afscheid centraal staat. Aansluitend is er vervolgens gelegenheid persoonlijk afscheid te nemen van burgemeester De Bruin en zijn echtgenote tijdens een receptie van 16.30 uur tot 18.00 uur.

Fotograaf Richard van Hoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.