Wethouder Koppenol neemt een kijkje bij werkzaamheden aan de Edelweisslaan

28 september 2016 door Hennie van der Zouw
Wethouder Koppenol neemt een kijkje bij werkzaamheden aan de Edelweisslaan

PAPENDRECHT - Vorige week bracht wethouder Koppenol een werkbezoek aan de Edelweisslaan. Hier wordt gefaseerd gewerkt door aannemer Verheij Infra uit Sliedrecht aan het groot onderhoud van het asfalt en rioolsysteem.

De eerste fase is inmiddels afgerond; de kruising Willem Dreeslaan, Vrijheer van Eslaan, Edelweisslaan is weer opengesteld. In een later stadium wordt de defi nitieve verharding en markering aangebracht.

Meer informatie over de werkzaamheden kunt u hier vinden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.