Taalcoaches gezocht bij Bij Bosshardt

26 september 2016 door Josette Huisman
Taalcoaches gezocht bij Bij Bosshardt

PAPENDRECHT - Elke maandagmiddag en vrijdagochtend worden er taallessen gegeven in Bij Bosshardt Papendrecht. Maar liefst zes vrijwilligers zetten zich wekelijks in om inwoners van Papendrecht de Nederlandse taal aan te leren of verder te laten ontwikkelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten methodieken en (digitale) hulpmiddelen.

Er is momenteel een wachtlijst voor mensen die gebruik willen maken van de taallessen. Bij Bosshardt is daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om de cursisten te helpen met de Nederlandse taal.

De lessen zijn op:
Maandagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur  (huiswerkbegeleiding van 15.30 tot 17.00 uur)
Vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur

Als dit iets voor u/jou is, loop dan op de ochtend binnen op Staringlaan 3 of bel naar  tel. 078-615 8531

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.