Het grote sponsorfeest van obs de Knotwilg komt eraan

16 september 2016
Het grote sponsorfeest van obs de Knotwilg komt eraan

PAPENDRECHT - Zaterdag 24 september van 12:00 -17:00 uur is het grote sponsorfeest van obs de Knotwilg. Ze willen op deze dag zoveel mogelijk geld ophalen voor het nieuwe schoolplein.

De hele middag staan er tal van activiteiten op het programma: een spectaculair optreden van Dansstudio Bounce om 13:00 uur, workshops djembé spelen - georganiseerd door ToBe, een rad van avontuur met knotsgekke prijzen, springkussens voor de kinderen, leuke spellen, en natuurlijk de kinderbingo met onze enige echte Riet. Het wordt dus echt een knotsgekke middag, waar iedereen onder het genot van een hapje en een drankje ook nog een kijkje kan nemen in het vernieuwde schoolgebouw.

Deze middag wordt georganiseerd door de ouderraad van obs de Knotwilg, en is bedoeld voor leerlingen en hun families, maar ook voor alle buurtbewoners van de Wilgendonk. Het is deze dag ook burendag, dus het zou ook het heel leuk zijn om veel buren te kunnen verwelkomen.
Met ieders hulp gaan zal er een prachtig plein gerealiseerd kunnen worden, waar de leerlingen en de buurtkinderen heel veel plezier aan gaan beleven de komende jaren.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.