Golfend door Papendrecht met Citygolf 2015

12 september 2015
Golfend door Papendrecht met Citygolf 2015

PAPENDRECHT - Vrijdag 11 september was een bijzondere dag, zo’n 90 ondernemers uit Papendrecht en directe omgeving, leerden door middel van de golf(sport) elkaar en Papendrecht op een andere manier kennen.

Het golf evenement, wat dit jaar voor de derde keer plaatsvond, startte op het sportpark Slobbengors. De andere 12 holes werden op andere typerende plekken van Papendrecht gespeeld zoals in Sportcentrum Papendrecht.

Aansluitend was er een buffet georganiseerd, gevolgd door de prijsuitreiking.
De avond werd afgesloten met een feest, waar ongeveer 200 gasten zich hadden verzameld bestaande uit zowel partners van ondernemers als het personeel.

Fotografie: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.