Bord WhatsApp buurtpreventie onthuld

22 september 2016
Bord WhatsApp buurtpreventie onthuld

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin heeft donderdagmiddag 22 september 2016 in het bijzijn van Patrick Hulsbos en Eimerd Griend, de initiatiefnemers van de WhatsApp-groepen, buurtbewoners en politie een WhatsApp-buurtpreventiebord onthuld op de Platanenlaan in de wijk Wilgendonk.

Het bordje meldt: 'Let op! WhatsApp buurtpreventie' en laat zo weten dat er in de wijk een WhatsApp-groep actief is.

WhatsApp
WhatsApp-buurtpreventiegroepen zijn extra ogen en oren voor de politie.
Als buurtbewoners iets verdachts zien of horen dan kunnen zij dit eenvoudig via de WhatsApp-groep melden.

Zie voor meer informatie over WhatsApp buurtpreventie de Facebookpagina van Veilig Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.