Papendrecht wint golfwedstrijd om Battle Bokaal tijdens de Battle of the Cities

21 september 2016 door Hennie van der Zouw
Papendrecht wint golfwedstrijd om Battle Bokaal tijdens de Battle of the Cities

PAPENDRECHT - Papendrecht won op 7 september de Battle Bokaal tijdens de Battle of the Cities, een golfwedstrijd tussen de Drechtsteden-gemeenten. Wethouder Kees Koppenol, die als deelnemend wethouder een mooie bijdrage leverde aan de Papendrechtse overwinning, mocht de bokaal in ontvangst nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.