Groep Senioren op uitnodiging van de Politie naar Diergaarde Blijdorp

21 september 2016 door Hennie van der Zouw
Groep Senioren op uitnodiging van de Politie naar Diergaarde Blijdorp

DRECHTSTEDEN - Speciaal Teamuitje van de Politie. Een groep van honderd senioren is woensdag 21 september naar Diergaarde Blijdorp / Rotterdam Zoo op uitnodiging van de politie.

Op initiatief van agenten wordt het jaarlijkse teamuitje van het team Drechtsteden Buiten Politie Rotterdam dit jaar op een unieke manier ingevuld.

Eenzame senioren uit Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht zijn in overleg met wijkagenten en het Nationaal Ouderenfonds uitgenodigd voor een gezellig dagje uit naar de dierentuin.

Met vier bussen reist het gezelschap woensdagmiddag naar diergaarde Blijdorp om daar samen te wandelen. Het idee is afgekeken van het tv programma van Gerard Joling en Gordon die ouderen in het zonnetje zetten.

Gerard Joling is deze dag ook aanwezig bij het uitje.

Dankzij een bijdrage van alle gemeentes en enkele lokale bedrijven is het gelukt om het uitje gratis aan te bieden aan de senioren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.