Zwarte Pietenband 'Wild Geraas' biedt geheel verzorgde Sinterklaasfeesten

19 september 2016 door Hennie van der Zouw
Zwarte Pietenband 'Wild Geraas' biedt geheel verzorgde Sinterklaasfeesten

PAPENDRECHT - De Papendrechtse Zwarte Pietenband ‘Wild Geraas’ heeft in de afgelopen 12 jaar in de wijde omtrek naam gemaakt en veel kinderen blij gemaakt met enthousiaste optredens. ‘Wild Geraas’ is onderdeel van muziekvereniging Excelsior Papendrecht.

Met ingang van het komende seizoen zal ‘Wild Geraas’  ook compleet verzorgde sinterklaasfeesten voor bedrijven organiseren. ‘Wild Geraas’ biedt bedrijven een sinterklaasfeest dat exclusief voor hen georganiseerd wordt, een warm welkom  in het verenigingsgebouw in Papendrecht (waarbij koffie, thee, limonade en snoepgoed inbegrepen zijn), alsmede veel Zwarte Pieten, Sinterklaas, 1,5 uur vermaak voor de kinderen waarbij zij actief betrokken worden, en natuurlijk volop live muziek van de Zwarte Pietenband. Op zaterdag 26 november en 03 december 2016 zijn nog diverse mogelijkheden om een exclusief bedrijfsfeest te boeken.

Meer informatie over ‘Wild Geraas’ is te vinden op www.wildgeraas.es en informatie en prijzen zijn op te vragen via info@wildgeraas.es.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.