Miniatuur gemaakt in kader jubileum Stichting Beeldenpark Drechtoevers

19 september 2016 door Ton Vermeulen
 Miniatuur gemaakt in kader jubileum Stichting Beeldenpark Drechtoevers

PAPENDRECHT - In het kader van het 20 jarig jubileum van Stichting Beeldenpark Drechtoevers is er een miniatuur gemaakt van het beeld ‘Zonder titel’ van Henk van Bennekum. Tijdens de druk bezochte officiële opening van de uitbreiding van de Beeldenboulevard in Papendrecht op zaterdag 3 september jl. is dit miniatuur gepresenteerd.

Op donderdag 15 september is een exemplaar aangeboden aan wethouder cultuur Jolanda de Witte van Zwijndrecht door Bas den Hartog, voorzitter van de stichting. Ook aan de wethouders van Papendrecht en Alblasserdam wordt een miniatuur aangeboden als dank voor de prettige samenwerking met deze gemeenten.

Het miniatuur komt ter gelegenheid van het jubileum in een beperkte oplage beschikbaar, is voorzien van een certificaat van echtheid en ieder stuk is voorzien van een uniek nummer en is gesigneerd door de kunstenaar. Het origineel staat in het Noordpark in Zwijndrecht.
De verkoopprijs bedraagt € 55,-. Met de opbrengst kunnen weer nieuwe activiteiten worden gefinancierd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.