The Dublin Legends, voorheen The Dubliners doen op hun tour dit jaar ook Papendrecht aan

14 september 2016 door Hennie van der Zouw
The Dublin Legends, voorheen The Dubliners doen op hun tour dit jaar ook Papendrecht aan

PAPENDRECHT - Sommige bands zijn onsterfelijk. Veteranen Sean Cannon en Eamonn Campbell zetten de legende van The Dubliners voort onder de naam The Dublin Legends.

Deze iconen van het Ierse levenslied zingen vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes in liedjes als The Wild Rover, Dirty Old Town en Whiskey in the Jar.

Met veel enthousiasme creëert de band de sfeer van een gezellige Ierse pub. Verrukkelijke folk-klassiekers, vertolkt door verrukkelijke rasartiesten.

The Dublin Legends bestaat uit een groepje legendes van de Ierse folk muziek: Sean Cannon, Eamonn Campbell, Gerry O’Connor & Paul Watchorn. Cannon en Campbell waren leden van de iconische folk groep The Dubliners, die werd bijgestaan door O’Connor in hun 50th Anniversary tour. Door omstandigheden is deze band uiteindelijk gestopt. Hierdoor ontstonden The Dublin Legends, bijgestaan door banjo speler Paul Watchorn. De band besloot om The Dubliners te eren en hun klassiekers en ballads te blijven spelen.

Dit jaar treden ze ook in Papendrecht op, op 28 september in de Willem. Zie ook onze agenda.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.