Bezoekersstop voor zwembad vanwege enorme drukte

14 september 2016
Bezoekersstop voor zwembad vanwege enorme drukte

PAPENDRECHT - Op woensdag 14 september was het buitenbad vanwege het tropische weer al geopend vanaf 10.30 uur.

Aan het begin van de middag stond er al een enorm lange rij met tientallen wachtenden voor de ingang. De rij was mede lang, omdat abonnementhouders niet gelijk konden doorlopen, maar € 2,- voor de toegang moesten betalen. 

Wegens de enorme toeloop moest het buitenzwembad tegen 15.00 uur zijn deuren sluiten. Om de situatie voor iedereen veilig te houden, werden nieuwe bezoekers niet meer toegelaten. Alleen abonnementhouders kregen nog toegang tot het zwembad.

Vanaf 16.45 uur werd het weer wat rustiger en werden andere bezoekers wel weer toegelaten in het buitenbad.

Het sportcentrum geeft aan: "Wat een heerlijke dag voor de mensen. Jammer dat we bezoekers hebben moeten teleurstellen. Maar veiligheid gaat voor alles". 

Morgen, donderdag 15 september, is het buitenzwembad echt voor de laatste keer dit seizoen geopend, en wel van 12.00 uur tot 19.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.