Opening vernieuwde marktplein 'Festival De Markt Op' met Julius Jaspers

09 september 2016
Opening vernieuwde marktplein 'Festival De Markt Op' met Julius Jaspers

PAPENDRECHT - Zaterdag 10 en zondag 11 september kun je heerlijk genieten op het vernieuwde marktplein van Papendrecht met Festival De Markt Op! Er is op de Markt twee dagen lang een boordevol programma.

Op het programma staan onder meer foodtrucks, een nostalgische draaimolen, Wijnbar, clinics, wedstrijden en presentaties van Flush’72 (basketbal), PKC (korfbal), Flits (volleybal) en DES’72 (handbal), jeu des boules, simultaan schaken, kunst, LOES, ambachtelijke palingroker, chocolatier Arthur Tuytel, Barbera’s Lifestyle, Gemiva, De Breiwinkel, Lerentasjes by Meola, singer-songwriters Amber Lighthart, Celeste de Vrij, Francesco Scaglione-Rits, zaterdag vanaf 17.00 uur de BBQ-wedstrijd Grillmaster van Papendrecht 2016 onder leiding van de bekende chef-kok Julius Jaspers, zaterdag 20.30 uur de officiële opening van het marktplein en zondag om 15.00 uur samenzang met Friends en Paksband.

Grillmaster van Papendrecht
Zaterdag 10 september vindt tijdens het festival de BBQ-wedstrijd Grillmaster van Papendrecht 2016 plaats. Maximaal vijf koppels strijden om deze felbegeerde titel. De bekende tv-kok Julius Jaspers leidt de wedstrijd en beoordeelt welk duo zich een jaar lang Grillmaster van Papendrecht mag noemen. Aanmelden voor de BBQ-wedstrijd kan nog uiterlijk tot en met vrijdag 2 september tot 12.00 uur via www.festivaldemarktop.nl.
Officiële opening marktplein

Met het festival viert Papendrecht de officiële opening van het vernieuwde plein. Het wordt een intiem en gemoedelijk festival, waar jong en oud elkaar kan ontmoeten en kan genieten van lekker eten, leuke muziek, mooie avonturen en bruisende activiteiten.
Zin in winkelen?

Dat kan ook: zaterdag 10 september zijn de winkels in winkelcentrum De Meent vanwege het festival tot 22.00 uur geopend. Toegang en parkeren gratis

De toegang van het festival is gratis. Ook kun je op zaterdag en zondag gratis parkeren in de parkeergarages De Meent en De Overtoom.
De parkeergarages zijn op zaterdag tot 22.30 uur en op zondag tot 18.30 uur open. Kom ook zaterdag 10 en zondag 11 september, dan gaan we samen De Markt Op!

www.festivaldemarktop.nl
www.facebook.com/festivaldemarktop

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.