Marktplein weer toegankelijk voor publiek

02 augustus 2016
Marktplein weer toegankelijk voor publiek

PAPENDRECHT - Het nieuwe marktplein is weer toegankelijk voor publiek. Bouwvakkers waren eind vorige week nog druk bezig met de laatste afrondende werkzaamheden, maar de bouwhekken zijn al weggehaald, zodat iedereen weer kan wandelen over het prachtig vernieuwde plein.

Op het plein werd vorige week de laatste hand gelegd aan het podium met een waterspel en spelelementen, zijn banken geplaatst en zijn de plantvakken voorzien van plantjes voor een frisse en groene aanblik. Het plein is nog niet helemaal af: de bomen worden in het najaar geplant. Voetgangers en fietsers kunnen zich vrij bewegen over de Markt, auto’s en bromfietsers zijn niet toegestaan op het plein. Met de vernieuwde Markt heeft Papendrecht een schitterend plein, waar ruimte is voor evenementen zoals de kerstmarkt en de kermis, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, gezellig kunnen winkelen of even kunnen genieten op één van de banken.

De officiële opening van het plein zal worden gevierd met het tweedaags festival De Markt Op, dat zaterdag 10 en zondag 11 september 2016 plaatsvindt. Het programma voor het festival is nog niet bekend: houd hiervoor www.papendrechtmarkt.nl in de gaten of volg ons op Facebook en/of
Twitter.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.