739.785 stenen voor het nieuwe marktplein

28 juli 2016
739.785 stenen voor het nieuwe marktplein

PAPENDRECHT - De laatste werkzaamheden aan het nieuwe marktplein zijn begonnen.

Alle hekken om het plein zijn weggehaald, zodat bezoekers er al vrij overheen kunnen wandelen. De nieuwe banken zijn ook neergezet en de plantenbakken zijn voorzien van mooie bloemen en planten. De bomen zullen in het najaar worden gepland.
Het publiek kan nu dus gebruik maken van het nieuwe marktplein.

In totaal zijn er circa 739.785 stenen gelegd, een behoorlijke klus!

Op zaterdag 10 september en zondag 11 september 2016 zal het marktplein feestelijk worden geopend met het tweedaagse festival De Markt Op. Diverse Papendrechtse verenigingen zijn inmiddels benaderd om hier medewerking aan te verlenen.

De kerken van Papendrecht zijn gevraagd om op zondagmiddag 11 september op het podium van het marktplein een feestelijke activiteit te verzorgen.

Voor meer informatie, houd de agenda van Papendrecht.net in de gaten.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.