Ronald's Bedrijven-Motor-Toertocht richting Land van Heusden en Altena

09 september 2016 door Hennie van der Zouw
Ronald's Bedrijven-Motor-Toertocht richting Land van Heusden en Altena

PAPENDRECHT - Op donderdag 8 september 2016 was het weer zover. De jaarlijkse “Ronald Bedrijven-Motor-Toertocht”. De deelnemers aan deze toertocht, welke ook dit jaar weer over mooie, rustige wegen in onze omgeving was uitgestippeld, werden gestart door Burgemeester de Bruin.

Op donderdag werd tussen 12.00 en 12.30 uur bij de verkeersschool aan de Kazernestraat verzameld voor een broodje en een heerlijke bak koffie en rond 13.00 uur werd vertropkken.

Ook dit jaar had het team van Ronald weer een mooie route in elkaar weten te sleutelen, waarbij iedere deelnemer kon genieten van de mooie landelijke omgeving. In totaal was de route ook dit jaar weer ongeveer 120 km lang. Halverwege werd een pauze ingelast om de “zitdelen” even te ontlasten.

Rond 17.00 uur bracht de route de deelnemers weer terug bij de Verkeersschool, en stond er weer voldoende eten en drinken klaar, zodat onder het genot hiervan de rustige route in sterke verhalen omgezet kon worden. Kortom, het was dit jaar ook weer een  gezellige en succesvolle dag.

Foto © Pieter van den Berg.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.