Raadsel bij Kindcentrum Oranje Nassau

09 september 2016 door Hennie van der Zouw
Raadsel bij Kindcentrum Oranje Nassau

PAPENDRECHT - Bij kindcentrum Oranje Nassau staan ze voor een raadsel. Juffrouw Heleen legt uit: "Wat een raadsel... voor de vakantie werden er, tot ons grote verdriet, letters "gestolen" van ons mooie nieuwe gebouw. We waren dan ook zeer verbaasd vanmorgen toen de letters er weer op zaten.
Hoe kan dit, wie heeft dit gedaan... . We zijn blij maar willen zo graag weten hoe dit kan."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.