Buitenzwembad Sportcentrum Papendrecht nog langer open

09 september 2016 door Hennie van der Zouw
Buitenzwembad Sportcentrum Papendrecht nog langer open

PAPENDRECHT - Wethouder Koppenol: 'Zwemmers kunnen paar dagen extra genieten.' Het buitenzwembad van Sportcentrum Papendrecht blijft langer open: er kan in ieder geval tot en met woensdag 14 september nog gezwommen worden in het buitenzwembad in Papendrecht.

Aanvankelijk zou het zwembad aankomend weekeinde het seizoen afsluiten, maar vanwege de goede weersverwachtingen blijft het zwembad langer open. Wethouder Kees Koppenol: 'We willen inspelen op het goede weer. De start van de zomer was qua weer verre van goed. We geven de zwemmers nu alsnog gelegenheid om vooralsnog een paar dagen extra te genieten van het goede weer.'

De openingstijden voor het buitenzwembad voor volgende week zijn:
- Maandag 12 en dinsdag 13 september van 14.30 uur tot 19.00 uur
- Woensdag 14 september van 12.00 tot 19.00 uur

Of het buitenzwembad ook nog geopend blijft op donderdag 15 en vrijdag 16 september is afhankelijk van de weersverwachting.

Meer informatie: www.papendrecht.nl/zwembad

Abonnementhouders hebben op maandag, dinsdag en woensdag op vertoning van hun abonnement en bijbetaling van 2 euro per dag toegang tot het buitenzwembad van Sportcentrum Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.