Een hulp-verhaal van stichting Anders: "Wie kan helpen met een op hol geslagen CV-Ketel?"

06 september 2016 door Hennie van der Zouw
Een hulp-verhaal van stichting Anders: "Wie kan helpen met een op hol geslagen CV-Ketel?"

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Stichting Anders kreeg onlangs een hulpvraag binnen via hun website: “Is er iemand die ons kan helpen met onze op hol geslagen CV ketel?” Was de binnengekomen vraag. "Het gezin waar de situatie zich voordeed zit in de schuldhulpverlening en sparen gaat moeilijk als je letterlijk een paar tientjes per week hebt voor je gezin. Stichting Anders ging op zoek naar een lokale ondernemer, die zich wilde inzetten voor deze situatie in Alblasserdam."

Onvoorwaardelijk helpen
"Na een rondje bellen kreeg Stichting Anders al snel de eigenaar van Paraat Service & Onderhoud uit Papendrecht te pakken. deze man kende het gezin en de stichting nog niet, maar wilde graag langs gaan bij het gezin om te kijken wat er aan de hand was. Bijzonder dat bedrijven onvoorwaardelijk willen helpen waar er een nood is. Gewoon, omdat we allemaal mens zijn, en soms elkaars hulp in zware tijden goed kunnen gebruiken."

Één zorg minder
"Paraat Service & Onderhoud ging langs, onderzocht de klacht, en repareerde de CV ketel. Inmiddels kan het gezin weer onder de douche stappen zonder dat de ketel op hol slaat. Één serieuze zorg minder voor een gezin met al genoeg uitdagingen. Weer een waardevolle match tussen de bereidheid van een ondernemer en een lokale nood." Tot zover het bericht van de Papendrechtse Stichting Anders.

Word jij ook enthousiast van dit soort verhalen? Neem dan eens een kijkje in de vrijwilligersvacature Hulp-Makelaar
Je inzet en versterking is enorm welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.