Vrouw van balkon gered na brand aan de P.C. Hooftlaan

05 september 2016 door Ton Vermeulen
Vrouw van balkon gered na brand aan de P.C. Hooftlaan

PAPENDRECHT - De brandweer heeft in de nacht van zondag op maandag een vrouw van een balkon gered van een woning aan de P.C. Hooftlaan.

Omstreeks 02.40 uur brak er brand uit bij de voordeur. De bewoonster kon door de rook het huis niet verlaten en vluchtte naar het balkon. De brandweer had het vuur snel onder controle en haalden de vrouw van het balkon. Ambulance personeel heeft de vrouw nagekeken.

De politie heeft sterke aanwijzingen dat de brand is aangestoken en heeft maandag een onderzoek gedaan in de omgeving van de woning.

Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.