Zomerlezen bij Kindcentrum Oranje Nassau

02 september 2016 door Hennie van der Zouw
Zomerlezen bij Kindcentrum Oranje Nassau

PAPENDRECHT - Afgelopen week was dan eindelijk de prijsuitreiking van onze fotowedstrijd op Kindcentrum Oranje Nassau. Voor de zomervakantie werden kinderen en ouders gewezen op hoe belangrijk het is dat kinderen in de zomervakantie blijven lezen. Zes weken niet lezen veroorzaakt een terugval in niveau.

Als leesschool vindt het team van het Kindcentrum het dus heel belangrijk dat er doorgelezen wordt, ook thuis, ook op vrije dagen. Daarom is er een wedstrijd uitgeschreven. Wie stuurt de leukste, gekste, liefste leesfoto in.

Meer dan 60 kinderen deden mee.
Boekhandel de Gruijter, de firma Zwijsen en het Kinderboekenmuseum Den Haag ondersteunden deze actie met leuke prijzen.

Zo konden afgelopen week de kinderen met de meeste stemmen een prijs in ontvangst nemen.

Sarah, Floor, Fiene, Lucas, Boaz en Finley waren de winnaars. Zes winnaars maar geen verliezers. Want iedereen die meedeed, zorgde voor leuke foto's die graag bekeken werden op de facebookpagina van het Kindcentrum.

Een leuke actie met heel veel betrokken mensen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.