Zestigjarig huwelijksjubileum voor echtpaar Goedhart-Zagers

01 september 2016 door Hennie van der Zouw
Zestigjarig huwelijksjubileum voor echtpaar Goedhart-Zagers

PAPENDRECHT - Vorige week bezocht burgemeester De Bruin het echtpaar Goedhart-Zagers om de felicitaties over te brengen voor hun zestigjarige huwelijksjubileum. Mevrouw Goedhart-Zagers (Lucie) werd geboren in Raamsdonkveer, mijnheer Goedhart (Martien)in Leiderdorp.

Zij trouwden in Hilversum, woonden met hun twee dochters in Nieuw Guinea en kregen na enkele jaren terug in Nederland een zoon. In 1968 verhuisde het gezin naar Papendrecht waar Martien onder meer lesgaf als leraar handelskennis, economie, boekhouden, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis en maatschappij leer op de Prins Bernhard mavo.

Lucie zorgde voor de kinderen, zwom dagelijks en was lid van de Vereniging van Huisvrouwen. Het jubilerende echtpaar heeft acht kleinkinderen en een achterkleinkind.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.