Warme reacties bij afscheidsreceptie wethouder Richard Korteland

26 augustus 2016
Warme reacties bij afscheidsreceptie wethouder Richard Korteland

PAPENDRECHT -  Op 25 augustus heeft Richard Korteland middels een receptie in het Apollo hotel, afscheid genomen van Papendrecht. Richard was meer dan 6 jaar wethouder Middelen & Economie en daarnaast lid van het Drechtstedenbestuur.

Hij is per september benoemt tot burgemeester van Meppel. Van verschillende kanten kwamen hartelijke reacties. Zo deelt wethouder Hans Tanis via twitter mee afscheid van een fijne collega te hebben genomen, met wie hij intensief heeft samengewerkt aan mooie projecten voor de Drechtsteden. Richard wordt opgevolgd door Anouk van Eekelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.